Сватбени рокли

Понятието сватбени рокли е много плашещо, но то е може би, най-решаващият фактор за доброто настроение и комфорта. Сватбената рокля трябва да бъде съобразена както с излъчването на булката,  с цялостния интериор и екстериор на тържеството, така също и с модните тенденции.

Символ на тържественноста и празника са сватбените рокли….В миналото,булката се е венчавала не в белоснежна сватбена рокля! Сватбените рокли са блестяли в скъпоценни камъни,обшивали се със злато и са се поръчвали от най-скъпите тъкани; червени или златни, сини или сребърни – цветовете на сватбените рокли зависел от предпочитанието на булката, а също и от цветовете на родовия герб на булката от знатните европейски фамилии.
И ето веднъж прогресивната кралица на шотландия,повече известна като Мария Стюарт,облякла бяла сватбена рокля. Именно на тази решителна дама отдаваме появяването на тази естествена, и като чели, съществуваша вечно традиция на бялата сватбена рокля – символ на невинност и непорочност на булката са белите сватбени рокли. От тогава девойките по цял свят се омъжват в бели сватбени рокли.

Сватбена агенция „Купидонче“ ще Ви улесни в избора на сватбени рокли, като ви предостави богата колекция от сватбени рокли, подходящи за Вас.